Tre måneder i Sør-Italia? Ja takk!

Hei og hopp, dere! Har ikke vært helt oppegående på bloggfronten den siste tiden... Idag da jeg kom hjem tra skolen var jeg helt paff, og død, og ja. Så jeg la meg for å sove. Har følt meg litt varm og. Men greia er, når jeg føler meg syk, får jeg mye energi først, og så svinner den hen. Så på skolen var jeg helt putreputrehyper. Og så kom jeg hjem, spiste 5 (!) toasts med kokosolje, og sovnet.

På skolen idag fikk vi to spennende ting, den ene vesentlig mer spennende enn den andre. Først fikk vi karakterkortene våre. Ja, kjempesent! Jeg er så-der fornøyd. Kunne så klart gått mye verre, men det var ikke det jeg gikk ut av 10. klasse med. Men - utrolig - jeg fikk 5 i nynorsk. Eg liker ikkje nynorsk eingong!

Så... Vi fikk vite at skolen har satt istand et opplegg hvor vi kan reise til Italia og gå på skole der i 3 måneder. ALLE nødvendige utgifter blir dekket av skolen, til og med for mat! Siden jeg feiget ut og ikke dro på utveksling, så sier jeg ikke nei-takk til dette! Jeg vil kjempegjerne dra! Jeg bryr meg ikke om det så kryr av mafia der, mohaha. I tillegg er Italia et historieparadis, og for en geek som meg er jo det historieporno!


<3<3<3

Men hva sier dere? Høres ikke det ut som en fantastisk mulighet?! Jeg forstår ikke hvordan noen ungdommer er sånn skolen suger hardt! osv. Den GIR oss opplevelser for livet, bare vi er litt oppegående og åpne for det! Dere skjønner, jeg går i en internasjonal klasse, og vi får litt annerledes tilbud enn de andre. Men man måtte melde seg på der, på betingelsen at man jobber litt mer og at det blir mer engelske fag. Vi skal til Sicilia i mars, for eksempel!

Her er forresten et dårlig snapshop av antrekket jeg hadde på meg på Christines bursdagsfest på lørsdag!

Det var eneste bilde jeg rakk å ta av meg selv før jeg dro, så. Beklager, peopll of zhe wurld. Mobil <3 Skal få tatt et bilde av kjolen, og postet det! :)

God kveld videre! 
Claudia.

3 kommentarer

Emilie Mikalsen.

31.jan.2011 kl.20:39

Jeg har også lyst til å draaaaa! :D :D

Claudia

31.jan.2011 kl.20:44

Emilie Mikalsen.: Skal SÅ melde meg på det! :D

Veronica

31.jan.2011 kl.23:01

Klart skolen gir deg noe om du vil ta i mot!! Satt med samme følelsen selv - "lærer vi ikke noe så er det læreren som suger, ikke meg!"... faktisk stort sett motsatt!!

Dra til Italia, det høres jo fantastisk ut!! Og det er vel en angremulighet OM du sitter der etter 1 måned og mistriver deg i hjel. Verre enn å angre på at du ikke dro!!

Skriv en ny kommentar

Kommentarer som "stem på meg" eller "fin blogg, se min?" blir ikke godkjent! :o)
hits