Leseverdige blogger.

Det er kjempemange utrolig gode blogger der ute, og jeg leser altfor mange til å kunne anbefale dem alle.

Sånn venne-anbefaling, over helt normale og hverdagslige blogger, kan du sjekke ut Emilie og Maren, to herlige jenter fra klassen min. Kjempesøte, og flinke!

Men så kommer de bloggene jeg bare MÅ lese, fordi det er så mye spennende der.

Min favorittblogg for tiden er Siljesreise. Det er helt utrolig mye interessant der, og jeg tror jeg har lest meg gjennom arkivet sånn rundt 3 ganger.

Silje skriver om mat, SUNN godis <3 og livet generelt. Jeg har ikke snakket så mye med henne, men hun virker som en herlig person, som kan mye. Anbefaler ganger tusen!  En veldig fin blogg jeg tror alle og en hver kan få glede og nytte av.

Ps. Monstrene hun lager er helt utrolig nydelige, og passer perfekt som julegaver. Jeg må ta meg sammen og bestille et monster snart...!

Blogger i samme sjangre finnes det mange av, så titt også gjerne innom disse:

 

Jeg tror mange har hørt om og lest bloggen til nydelige Ina. En helt fantastisk pratsom og talentfull jente. Beautybyina.blogg.no er en så god blogg at den ikke fortjener .blogg.no, men en egen url.Bloggen er stappfull av inspirasjon, farger og skjønnhet, så ikke nøl med å titte innom.

I tillegg så kan jeg ikke skryte nok av hvor hyggelig og skjønn Ina er!

 

Veronica er en tøff jente, eller dame? :-), som smaker på alskens rar og skummel mat. I tillegg skriver hun på en humoristisk og fengslende måte, så man bare MÅ lese mer! Verosgalematverden.wordpress.com - en munnfull, men verdt å besøke! Dette er også en av mange blogger jeg syntes fortjener .com, og ikke et mellomledd.

Eksempler på hva hun kan finne på å smake på er skummel mat fra innvandrerbutikker, som alienfrukt,drikke med klumper (!), og veldig, VELDIG, sære... kastanjer. Sjekk den ut for morsom og interessant lesing! 
Hun er også en hyggelig og pratsom jente jeg syntes det er verdt å komme i kontakt i.

 

Siste blogg på listen for denne gang er junetegninger. Enda en jente med talent, og magi i fingertuppene. Helt utrolige tegninger laget i Photoshop, gir alle som ser på en real omgang eyegasm. Dersom jeg noen gang har kalt meg kunster, så kan hun kalle seg Picasso i forhold.Jeg har ikke pratet så alfor mye med henne, men hun virker som en person med herlig personlighet, og som, i sitt siste innlegg, trosser Janteloven. Ish, virkelig en "lov" som burde vært avskaffet for lengst!
Titt innom, og ros henne - det fortjener hun! *Se på de usle tegninene mine og sukke*

Dett var dett for denne gang. Det finnes SÅ mange andre blogger enn de som vanker på topplisten, og som er kjedelige A4 blogger - grav, let, og FINN! Kanskje finner du enda flere skatter enn meg? Snakk med meg, vis deg frem, kanskje får du meg som ny leser? :o)

Ps. Bildene tilhører sine rettmessige eiere. Er du en av de anbefalte, som ikke trives med bildet på min blogg, så si gjerne ifra. Da fjerner jeg det. Jeg bruker det ikke under mitt navn, og tjener heller ikke noe på det. :o)

14 kommentarer

Silje sin er veldig bra, den leser jeg :D

Veronica

15.nov.2010 kl.21:11

Helt greit for meg! Og tusen takk, jeg blir veldig glad nå :) alienfrukt du hhahaha!

Skal sjekke ut de jeg ikke har lest her, alt om supermat leser jeg allerede ;) Synes både Silje og Mjuuugly er kjempespennende. Lærer jo både om nyttige ting og om .. vel... ting jeg bare må få tak i. Hender jo de skriver om ukjente ting for de fleste!

sv: og over til noe annet ja, mørk sjokolade. Selv synes jeg kokesjokolade smaker litt bittert og .. vel.. smakløst. Se på Meny f eks etter en dansk en, som jeg aldri husker hva heter. De har også saus på flaske vet jeg, karamell og sjokolade og noe. Den bruker jeg til baking! Og den er ikke så bittert og rar som andre kokesjokolader! Tror det er mest kakao og ikke mest sukker i den også!! Så har utrolig nok verstingen Freia denne Premiumserien, den er ganske ok, mye av det er veldig bra! Du som bor så nærme grensa - Marabou Premium i Sverige er jo akkurat det samme.

Man får også hauger av billig Lindt der - verdt å sjekke ut. Tror de ligger på 20-25 svenske kroner og 30-35 norske, har faktisk sett noen Lindt til 40 kr!! Men skal sies de var 150 gram, ikke 100.. Er litt glad i Sverige jeg :) Finner så mye gøy der!

Claudia - lantern.blogg.no

15.nov.2010 kl.21:19

Veronica: Jeg har ikke akkuratt et lesertall å skryte av, men, som ellers i livet, så mener jeg at det viktigste er å vise at man bryr seg, selv om man ikke er så viktig for personen.

På det området er jeg dumsnill, egentlig... Men et er en annen sak! Bare hyggelig! :-)

Joa, men jeg går liksom forsiktig frem. Er ikke akkurat en sjokoladekjenner, heller :o) Jeg liker egentlig dronningsjokoladen. Den er hard - det er jo en bra ting! :) Og premiumserien har jeg prøvd meg på! Men..... *sukk* ender opp på Marsipanen. Den. Er. SÅ. God. Jeg mener å huske at jeg gomlet i meg en mørk lindt, men den var uten sukker og med *trommevirvel* maltitol. Jeg kjente magen protestere bare av å lese innholdsfortegnelsen. Men den var også nydelig. Det er ikke lett å holde seg unna søppelmat, nei!

Marabou? Jeg syntes faktisk at den ikke smaker det samme som Freia! Freia har liksom en smoothere konsistens, hvor Marabou smaker... Sverige. Og den smuldrer mer. Den mørke sjokoladen har jeg ikke satt meg særlig inn i, for jeg klarer ikke lukten i godteributikken i Sverige. Harry, tannråte og kvalme, alt i en og samme lukt. Men når sant skal sies, så har jeg badet i løsvekt mer enn en gang. Smakt Toffix? Bestefar kjøpte en kilo slike da jeg var hos han og bestemor i sommer (de bor i Polen), og her om dagen fant jeg de samme i Sverige. Gjett om det ble balumba i heimen!

Men... Freia's appelsinsjokkis er... god... :(

Jeg føler meg som en som skal slutte å røyke. Klarer. Ikke. Å. La. Være!

Silje Silje

15.nov.2010 kl.21:33

Tuuusentakk, så utrolig fine ord! :-DD

Veronica

15.nov.2010 kl.21:51

måtte søke opp bilde av toffix, nei har aldri sett dem! Maltitol holder jeg meg unna for det får jeg sånn luft av... aldri sett Lindt med det, bare noe som heter Cavalier, er test hos meg av den.

Jeg ELSKER den lukta av dårlig svensk godis!! Jeg har besteforeldre og annen familie i halden, så hver sommer siden jeg ble født omtrent så har vi vært over til Svinesund en tur.. finner mye billig helsekost der har jeg funnet ut nå, og tusen varianter av godteri og snacks jeg aldri ser her. mye billig krydder og vel, egentlig alt jeg kjøper mye av..

Om du liker appelsinsjokolade så har Meny ofte en som heter... Plamil eller noe. Økologisk og mørk og EKTE appelsinolje, vet ikke helt hva Freia bruker. DEN synes jeg er god!!

Freia og Marabou SKAL være samme oppskrift, samme med Cote D'Or eller noe, i resten av Europa. Alt er Kraft Foods-eid. Kan så klart være ulike fabrikker, men siste jeg hørte var at Freia flyttet alt til Latvia.. så mulig man lager Marabou der og.. jeg var vel igrunn aldri kjøpt mye Marabou, kun Premium. Som har flere smaker enn Freia Premium. Teit.

Maarud og Estrella er jo også samme firma ;) Var Kraft det og, men så kjøpte en nordmann alt sammen i fjor.

Jeg synes man skal kunne nyte noen usunne var en gang iblant, så lenge det faktisk er en gang iblant.

Jeg prøver også å være flink å skryte av folk jeg synes er flinke - det er så viktig!! Man må få høre hva men er god på, vi er så sløve her i Norge! Jeg har ingen liste med blogger selv, kun en bortgjemt link til Bloglovin-lista.. for det er så mange og så mye forskjellig jeg leser. Nå la jeg deg til på Bloglovin, fatter ikke hvorfor du ble glemt der egentlig. Så vet du det :)
Awww, claudia daaaa!!! Tusen takk! JEg ble såå glad, og du er IKKE en dårlig venn når du gjør sånne ting! Haha, ditt fravær fra facebook innboksen er herved tilgitt! Hahah, og mer enn det! Du er såå søt claudia! Og er så stolt av deg med avisgreiene dine, det er så kult! :D <3 kleeem <3

junetegninger

15.nov.2010 kl.23:42

Tusen hjertelig takk!! :) supersøtt<3

Claudia - lantern.blogg.no

16.nov.2010 kl.13:58

junetegninger: Hehe, bare hyggelig! :-)

<3Vilde

16.nov.2010 kl.14:51

Synes de du har anbefalt er kjempebrae :D

michelle / mird

17.nov.2010 kl.10:51

MOT PELS, vis at du bryr deg. Gå i tog i Fredrikstad, sjekk ut:

♥ http://www.facebook.com/#!/event.php?eid=113153102085963

Claudia - lantern.blogg.no

17.nov.2010 kl.11:17

Vilde: De er det, ikkesant? :-)

Claudia - lantern.blogg.no

18.nov.2010 kl.17:48

Veronica: Åå, det var dumt. Neste gang du er i på harrytur, må du se etter dem. Driiiitgodt!

Jeg beklaaager, det var ikke lindt, men GuyLian! De med de skjellkonfektene :o)

Hmm, må prøve! Jeg og en venninnne lagde nettopp cocosa-konfekt, med mørk sjokolade, og da brukte vi økosjokolade fra Ica. Gleder meg til å smake.

Freia bruker faktisk appelsinolje, men vanilin, så det veier liksom negativt opp.

Haha, tusen takk! Jeg er ikke særlig aktiv på bloglovin', så det er ikke noe problem. Men veldig hyggelig, takk skal du ha! :-D

Veronica

18.nov.2010 kl.18:29

hehe blir nok en harrytur kanskje om et par helger faktisk, men jeg er på jakt etter så mye sunt nå at vi får se ;) og guylian ja, ugh, nei de klarer jeg ikke med sukker engang... aldri blitt så skuffet over noe alle sier er "førsteklasses sjokolade"...

icasjokolade og cocosa hørtes jo spennende ut! får lyst å prøve cocosa jeg og, blant annet i klassikeren delfiakake... rekker vel ikke å bestille fra iherb, men kanskje jeg får kjøpt i butikk et sted... kommer i såfall innlegg om jeg tester det!

Tine

19.nov.2010 kl.20:01

Så bra tips :)

Skriv en ny kommentar

Kommentarer som "stem på meg" eller "fin blogg, se min?" blir ikke godkjent! :o)
hits