"Kjøpt og ubrukt-generasjonen"

Da var det min tur til å ha et blogginnlegg i avisen!

"Fretex er ikke teit, selv om det er det veldig mange vil ha det til. Det er mye morsommere å grave seg gjennom hauger av klær, bare for å finne den mest utrolige, unike skatten, enn det er å shoppe i de samme, gamle masseproduseringskjedene ? minst halve Moss har det samme plagget som deg."

Les mer her: 
http://www.moss-avis.no/uredd/kjopt-og-ubrukt-generasjonen-1.5793852
(Og ignorer det gigastore bildet av meg.)

 

(Og det det står "kong" skal det stå "kongE")

6 kommentarer

Veronica

15.nov.2010 kl.21:01

Spennende! Skal lese jeg ;) Var jo et koselig bilde av deg da, egentlig. Men de kan jo ha noe litt mer relatert også til slike tekster - du er jo ikke jøpt på Fretex! Du kunne stått der og rotet i haugen f eks. Jeg har så lyst å begynne å dra på bruktmarkeder og butikker, mest pga billige kjøkkensaker.. og oppbevaring og alt sånn. Men da må jeg ha mer penger og hus for jeg VET jeg garantert finner masse artig.

Claudia - lantern.blogg.no

15.nov.2010 kl.21:08

Veronica: Tusen takk. :-) Det er sånn "standardbilde", skjønner du. Som følger med bloggen, for å vise at det er vi som skriver den. Men jeg ser hva du mener, det hadde også passet. Men, som sagt, det er ikke en artikkel, men blogg. Utrolig hvor mye forskjellig det finnes i avisen!

Kjøkkensaker, ja... Jeg er fremdeles av den litt... trangsynte typen som har fått det for meg at det er "ekkelt" å bruke noe andre har laget mat i. Må riste det av meg, men så lenge jeg bor hjemme, så tenker jeg ikke mye over det. Men når jeg flytter... hoho, jeg har stooore planer for leiligheten min... *visualisere*

Må bare finne en jobb, først...! Haha.

Veronica

16.nov.2010 kl.13:09

Da har jeg lest, du har mye rett i det som står der! Men jeg er uenig i at det er forbrukerne som er vanskelige, jeg gidder ikke å repare mobiler f eks for det er ingen vits. De ryker etter to dager uansett. Er ikke bygget for å holde i det hele tatt, mye ny elektronikk er ikke det. Er det vår feil som ikke krever bedre ting, eller selskapene som ikke gidder å lage bedre ting, for vi har uansett ikke noe valg, ryker det så må/vil vi ha nytt? Det er ille. Jeg MÅ ha ny mobil, den jeg har nekter å fungere til tider, og er knappe 2 år gammel..

Kjøkkenutstyr har aldri plaget meg sånn sett xD jeg stoler på at jeg har fått vasket det reint, samme med klær. Det er så mye dyrt utstyr, og elektronikken ryker jo bare uansett.. fikk et toastjern til jul, tok 2 måneder det... jadda. Jeg er kanskje gammeldags men jeg stoler ikke på nye ting :D

Claudia - lantern.blogg.no

16.nov.2010 kl.14:01

Veronica: Ja, det har du egentlig rett i. Men det er fremdeles mye som kan fikses selv. Jeg mener ikke at man skal sette i gang et helt prosjekt fordi mobilen ikke lar være å lyse, for å ta et eksempel. Det er større problemer, som ikke kan fikses selv. Og ja - mobiler er tidsinnstilte bomber, som er selvdestruktive etter ett år. Teit det der!

Noen ting kan fikses selv, som for eksempel et knekt deksel (dataen min har apple-logo-klistremerke som plaster. Stakkars, han vet han er dømt til å bli byttet ut med en mac så fort jeg får råd!).

:-)

Veronica

16.nov.2010 kl.14:08

Hehe enig der! Jeg har da teipet mang en mobil fra før, men det skal jo ikke være nødvendig å teipe på plass ting som skjermer som løsner? Det skal jo holde? Det er jo ikke laget for å fikses engang.

Claudia - lantern.blogg.no

17.nov.2010 kl.11:12

Veronica: Sant, sant... Vil tjene penger, vet du. Det er det samme som med slankepiller. Mange, skjønt ikke alle, er sånn at med en gang du slutter, så legger man på seg igjen, så man MÅ kjøpe mer. Teit.

Skriv en ny kommentar

Kommentarer som "stem på meg" eller "fin blogg, se min?" blir ikke godkjent! :o)
hits