Det var en gang en dag...

Jeg har hatt en fantastisk dag!

Jeg sto opp i usedvanlig godt humør, og gledet meg til en dag med Anna - en utrolig herlig jente jeg har vært så heldig å bli kjent med.

Jeg syntes det passer med en sang;

 

For ja - sånn har humøret mitt vært i dag! Til tross for en god posjon regn, vind og surt vær, har jeg en god følelse i kroppen. Å, det kjennes så godt å bare kunne se tilbake på dagen med et smil! Jeg unner alle denne følelsen, av hele mitt lille hjerte!

Dagen min startet med en tidlig (neida) morgen, klokken 08:30. Da var det opp og hopp! Bussen til togstasjonen gikk 10:14, og en time senere satt jeg og Annis på toget, litt småtrøtte (ihvertfall for min del!).

Vi var vel fremme i Ski, og sulte etter litt shoppings (ikke at det ble så mye, egentlig. :o) så vi kjøpte oss sandwicher på en cafè. 
Etter å ha spist ferdig ser Anna sin tallerken slik ut;Og min...Eh, ja...

Det var superhyggelig, og jeg håper vi kan finne på noe en gang til :o)

 

Men vet dere hva? Det kommer en ny dag imorgen, og jeg gleder meg!

 

2 kommentarer

Anna Markussen

08.okt.2010 kl.10:47

Åå, dette var koselig å lese. Jeg hadde en herlig dag med deg også! Må gjentas! Kule bilder, forresten, heheh.
Sv; Aww tusen takk Claudia! :D Og husker du at vi skulle sende meldinger til hverandre? Vel, jeg vet ikke hvor mobilen min er!! Så hvis du har sendt meg meldig og ikke fått svar så er det fordi jeg må rydde rommet først og finne den i mellomtiden kan vi snakke på face! :D <3

Åå jeg elsker lillepersille så bra at du har hatt en fin dag! :D Jeg har også vært i Ski en gang, hvis du tenker på det stor senteret! Jeg visste ikke at det var i nærheten av moss? For da er det jo ikke så langt unna som jeg trodde, hvis det er det da! :D <3

Skriv en ny kommentar

Kommentarer som "stem på meg" eller "fin blogg, se min?" blir ikke godkjent! :o)
hits