//Tanker om blogg og blogging//

Jeg lever ikke et superspennende liv. Jeg har ikke ti tusen fantasilioner slik at jeg kan kjøpe alle verdens nyeste, fresheste og kuleste klær. Dette er ikke en moteblogg. Ikke en sminkeblogg.

Jeg har ikke talent nok til å lage et fresht design, både til meg selv og alle andre. Jeg er ingen kokk, og kan ikke lage en kul matblogg. Gravid i en alder av 14? Ikke meg, så ikke forvent en mammablogg.

Jeg er ikke en modell, og ingen jeg kjenner er mer-enn-hobbyfotografer. Så jeg har ingen photoshoot-bilder. Jeg har ikke en rosablogg, der jeg later som om jeg har har 10-28 i IQ. Jeg henger ikke ut, og jeg bitcher ikke om folk.

Jeg er ikke gay, har ingen gayblogg. Jeg er ikke en eventyrer, som reiser til alle verdens kanter. Ikke kall meg Colombus.

Jeg er ingen kunster, så jeg kan ikke legge ut profesjonelle kunstverk. Jeg er heller ikke forfatter, så jeg kommer ikke til å skrive om mine "siste verk".

Så hvorfor blogger jeg da?Kommer du på noe annet å lese om enn det jeg har ramset opp? Denne bloggen er dødfødt, jeg kommer ikke til å få flere enn de 7-8 leserne jeg har. Og vet du hva?

Jeg liker det.

Jeg liker å ikke være innenfor én kategori, slik at jeg må holde meg til det, og kun skrive om det. Jeg liker at jeg ikke har flere tusen lesere som forventer at jeg skal blogge hver eneste dag, helst innenfor en viss tidsramme. Jeg liker at jeg ikke har noe som helst press når det gjelder bloggen.

For det er jo derfor man blogger? Fordi man vil, ikke fordi man . Det er sånn en blogg blir interessant. Man skriver først når man kjenner at man har noe å dele. Man blogger når man kjenner at "ja, dette, dette kommer folk til å ville lese".

Jeg nevner ingen navn, men mange av de store bloggerene har blitt dårligere og dårligere, fordi de har blitt større og større. De blogger fordi det er en rutine like spennende som å skifte sokker; slik virker det ihvertfall utifra det jeg leser. Bloggegleden, den lille "gnisten", som en gang pleide å tiltrekke folk til disse bloggene, har på en måte svunnet hen. Tekstene er ikke noe spennende. De er forutsigbare.

Så, hvorfor blogger jeg?

Jeg besvarer igjen det spørsmålet, men denne gangen med et annet spørsmål, stilt til dere, lesere;
Hvorfor leser dere akkurat denne bloggen?

- Claudia.

13 kommentarer

Leonora LISSOM

23.sep.2010 kl.18:21

fordi jeg så du hadde kommentert på livingdolls blogg c:
SV;Tusen takk! Ja, det er smak og behag det! :D <3

Jeg er enig i det du sier om at man skal blogge fordi man vil og ikke fordi man må! Er også enig om det med de store bloggerne, det blir så ensformig og uinterressant og lese. Jeg pleide å elske voe sin blogg, men nå skriver hun om alt og alle men samtidig ingenting. Jeg liker også å holde meg innenfor et tema, og det er bra at du er glad for leserene dine, du tar de ikke for gitt i vært fall!: D <3

Claudia - lantern.blogg.no

23.sep.2010 kl.18:56

Leonora: Hahaha, good enough ;-)

Claudia - lantern.blogg.no

23.sep.2010 kl.18:57

Leonora: Ja, glemte å skrive det, men det var jo på en måte et retorisk spørsmål ;o)

Claudia - lantern.blogg.no

23.sep.2010 kl.18:59

Beauty By Ina: Uff, det er så dumt at noen blogger bare blir sånn. Selvfølgelig, helt ærlig; jeg elsker bloggen din! Den er genial, og så inspirerende. Hadde jeg bare hatt guts nok til å sminke meg slik som du gjør... Og ja, jeg er kjempeglad for leserne mine, det er de som får meg til å ville blogge mer. Mange sier at de kun blogger for sin egen del, men er ikke poenget i å blogge nettop det; å få folk til å lese det? "Jeg bryr meg ikke om kommentarer" - tull og tøys! :-)
Aww tusen takk! :O Men ta det med ro, ikke en gang jeg tør å gå i alle looksene mine! Haha! :D Sminke er kunst, det samme er blogging. Jeg kan sminke, du kan skrive, og du er god på det! Det er sant, jeg syns det er litt rart når folk sier at de blogger for sin egen del og ikke bryr seg om kommentarer. Hva er poenget med blogging da? Da kunne man likegodt skrevet en dagbok! :D Jeg skriver dagbok i tillegg til å blogge, så har jeg noe for meg selv:) Du er søt du!

Claudia - lantern.blogg.no

23.sep.2010 kl.19:40

Beauty By Ina: Det er det - kunst. Ansiktet er lerretet, og sminken er palettet! :-) Blogging er ikke akkurat noe jeg satser på, gjør det av ren kjedsomhet og trang til å "snakke med verden", men skriving generelt er noe jeg VIRKELIG liker. :o) Over sommerferien har jeg skrevet mye, og funnet ut av at det er noe jeg faktisk nesten brenner for. Jeg har en dagbok jeg og, men har ikke tålmodighet til å føre den. Det er litt kjipern... Hahaha!
Sv; Tusen takk! :D <3

Ja, det er annisktet som er lærettet og sminken er paletten!-elsker det! Men, du er jo kjempe god til å skrive! Og det er bra du liker det også, det er jo ikke så mange som gjør det! Ja, jeg skjønner hva du mener, det er vanskelig å holde på med dagbok. Hender jeg hopper over noen dager, og da har jeg mer å skrive om den dagen jeg skriver etter det:):D <3

Claudia - lantern.blogg.no

24.sep.2010 kl.22:46

Beauty By Ina: Hoho, jeg er god på å lage skikkelig kleine sitater. For eksempel; lyset er det som slukker mørket, men mørket kan aldri bli tent.

Ooh, deep. Haha. Jeg overasker meg selv noen ganger.

Tusen takk! Som jeg (tror) jeg allerede har sagt; blogging er noe jeg gjør på hobby-basis, og ikke noe jeg satser på. Så det er liksom ikke toppen av bløtkaken, kremen av kremen, hvis du forstår, av skrivingen min. Jeg slenger på litt engelsk SLÆNG nå og da, og legger min lit på østfoldingdialekta mi. Så du den? Med a-ending? *grøss* En vane jeg har vendt!

Nei, nå skal jeg ikke gå inn i litteratur og skriving her! Men, du? Har du tenkt til å satse på et yrke innenfor makeup? I så fall, da kommer du nok kjempelangt! Og jeg stiller gjerne opp som modell, om du skulle trenge det, hoho. ;-)
Oj den var bra! Skjønner ikke hvordan du kommer på sånt! Jeg skjønner hva du sier om skriving og slikt, haha kaker!<3

Ja, det er det jeg virkelig vil bli! Og det rører, seriøst, når slike som deg sier at dere tror jeg kommer kjempe langt! Jeg blir så glad når andre sier det at jeg har lyst å sende en stor klem i posten! -Haha! Takk! Jeg skal definitvt si i fra om jeg trenger en modell! Du er kjempe pen! <3

Claudia - lantern.blogg.no

25.sep.2010 kl.11:48

Beauty By Ina: Det bare dukker opp, hoho. Kaker, ja... Nå må jeg nesten tvinge mamma til å lage kake... Mmm...

Det forstår jeg! Det burde du satse på! Hvilken linje går du/skal du søke? I så fall; sjekk ut denne linken; http://utdanning.no/finn?s=makeup+artist. Mye nyttig der :-)

Du kan jo sende en virtuell klem, da? :-) ;-) Haha, si ifra, så er jeg klar. Og tusen takk! :-)

Intrige

28.nov.2010 kl.18:22

Jeg er veldig enig med deg, man skal jo ikke ha bloggpress. Og jeg må si, Voe har blitt litt kjedeligere..

Hhaa, jeg og du? Vi er konkurenter i blogg VS blogg. Meg måtte sjekke dem ut, og jeg må si. Du har en ganske bra blogg synes jeg. En tøff konkurentO.o

Hahha,, neida.. Men lykke til:)

Alice

01.des.2010 kl.15:50

Kom hit via bloggshout jeg..

Skriv en ny kommentar

Kommentarer som "stem på meg" eller "fin blogg, se min?" blir ikke godkjent! :o)
hits