//Sjokolade? Ja!//

Hei bloggen og dere 3 blogglesere som titter innom.

Jeg beklager at jeg ikke har blogget på et par mange dager, men vet dere hva? Skoledataen min hadde fått et virus. Stakkars lille Delly, var syk og måtte til legen. Der måtte han få utført lobotomi, og ble pirket i hjernen, og alt som var lagret på han forsvant. Da jeg kom for å hente han, hadde han mange kabler inni seg. Men det viktigste er at han er frisk, og at det stygge viruset er borte - tusen takk datalegemann!

Men jeg må få klage litt også, for da jeg kom for å hente Delly etter legeoppholdet, og spurte om han var frisk så mannen bare rart på meg. Jaja, ingen som har barnslig humor... på videregående... Det er jo bare sååå teit! :-)

Men her kommer resten av sjokolade-reviewen!

CONSCIOUS Handmade raw chocolate with therapeutic grade essential oild of peppermint.

Lukt:
Oj oj oj, ikke særlig mye mint, nei? Å jo. Det lukter MINT.  Etter å ha ligget i èn dag i samme boks som resten av sjokoladene luktet DE også mint. Hmm... Rart?

Konsistens: Njah, nesten lik konsistens som den med goji og kokos...

Smak:
Jeg har hørt at denne skal smake som "After Eight". Så forventningene nådde opp til taket da jeg forsiktig wrappet ut sjokoladen, og poppet den første biten inn i munn. Og så... BLEH. Denne smakte pyton! IKKE noe god. Den smakte mint...olje? Rart. Kjemperart. Jeg ble faktisk litt småkvalm av den. Anbefales IKKE. Ish.

OMBAR probiotic coconut

Lukt:
Den lukter... ikke så spesielt, syntes jeg. Liksom... sjokolade og litt kokos.

Konsistens: 
Vel, er ikke heeeelt overbevist over konsistensen. Den er litt... "crumbly", hvis du skjønner. Som om den deler seg i små, tynne flak inne i kjeften. Rart - det er det.

Smak:
Den smaker som melkesjokolade! Sykt, trodde ikke rå sjokolade kunne det etter å ha smakt MULU Silk, som liksom skal være melkesjokolade - fail forsøk. Denne her... VAR GOD! La oss bare si at smaken veier opp for kosistensen!

Ekstra:
SE HVORDAN DEN ER PAKKET INN! I gullpapir! Følte meg skikkelig Charlie som pakker opp en Willy Wonka plate da jeg pakket den opp. Den er GULL!Raw chocolate PIE

Lukt: 
Denne er med nøtter, så den lukter... nøtter. Og sjokolade. Jeg fikk ikke tatt ordentlig bilde av det, men den er på en måte 60%nøttecrumble og 40% sjokolade. Rå sjokolade. 

Konsistens:
Å SÅ GOD! Den er pittelitt knasende, men også god og fast der sjokoladen er. Den smeeeelter godt i munnen. Man vil bare tygge tygge TYGGE. Mer takk!

Smak:
Yes, denne er en av favorittene mine. Den smaker nøtter og sjokolade - rett på sak, sunt og godt! Anbefales, altså!

Juppijupp, det var det! 
Må fortsatt skrive om MULU Silken, og Chilli Conscious, men det kommer når det kommer.

Nå gikk blogghumøret over, så vi blogges når vi blogges!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kommentarer som "stem på meg" eller "fin blogg, se min?" blir ikke godkjent! :o)
hits