PAKKE I POSTEN! Rå sjokolade!

Jeg sitter på kjøkkenet med en smådundrende hodepine. Vet ikke helt hva jeg skal gjøre, er rastløs.

Er litt i tankeverdenene etter å ha sett "Gutten med stripete pysjamas" på tv idag. Den er så utrolig... sterk. Det får hitlerhatet til å vokse enda mer.

Så da sitter jeg på kjøkkenet, og pappa kommer inn med en liten bunke post som kom igår, men som vi glemte å hente. Whops! Regninger, brev, avis, reklamer; det vanlige.

Og så kommer mamma med et lurt smil. "Pakke til deg!"

Og GJETT HVA? Pakken med rå sjokolade jeg bestilte fra www.therawchocolateshop.com har kommet!


Masse DEILIG rå sjokolade. Mmm...! 
Her kommer et lite smaks-review for dere slikkmunner der ute!

Begynner med:

Booja Booja fresh truffels RASPBERRY
Lukt:
Det lukter liksom... søtt men ikke søtt. Litt surt. Det er nok bringebærene... :-)
Konsistens:
Jeg har lest litt om disse truffelsene, og et sted sto det at de er helt kremet inni. Vel, det var ikke disse - de var ganske faste. Hardt "skall" rundt, og litt mykere fyll inni. Smak: 
Fytti grisen, disse var SURE. Men... på en goood måte. Smakte surt bringebær blandet med kako. Kakaopulveret rundt smakte jeg ikke så mye til, har hørt det er veldig bittert. Da er det vel ikke så farlig? ;o)

(Glemte å ta bilde av pakken, men den er pitteliten, kanskje tommeltott-lang, og dobbel-tommeltott-bredde-brede. Hvis du forstod noe av det. Men truffelsene er overraskende store like vel!)

CONSCIOUS Handmade raw chocolate with goji berries & coconut flakes
Lukt:
Det lukter hva det er; sjokolade, goji og kokos, i sterkhets-rekkefølge; først sjokolade, så goji og så kokos. 

Konsistens:
Ååå! Akkurat riktig konsistens! Kremete, men samtidlig fast. Myk, og godt sjokolade som smelter i munnen. Og så har jo gojien den gode konsistensen jeg allerede har nevnt i et tidligere innleg. Og kokosen knaser litt. Kjempegodt!
Smak:
Min favoritt av consciousene jeg har bestilt, helt klart! Den var mild og god i smak, men hadde den "piffen" mørk sjokolade har. Ja, for pakken lover minst 50% kakao. Mmm, må ha mer!

Og siste review for idag (høyrehånden min fikk nettopp kramper. FY FAEN DET GJØR VONDT!)

MULU raw chocolate Dark with raw cacao nibs
Lukt:
Det lukter... mintaktig? Neei... 

Konsistens: 
Denne er relativt hardere enn consciousen - og det er egentlig litt negativt. Den er ganske... tjukk? Liksom, jeg orker så vidt en terning, for å si det sånn. 
Smak:
Ok, jeg ORKER en hel en. Den var NYDELIG. Jeg har smakt Silk-sjokoladen, som liksom skal være melkesjokolade, men helt ærlig så smaker DENNE mer melkesjokolade en silken. OG SÅ GODT med sånne nibs inni. Liksom sånn grus i sjokoladen, utrolig spennende og utrolig godt!
(Ser du - tjukk!)

That's it for idag. Den plutselige krampen i hånden er uutholdelig. AU! 

God natt, alle mann!

2 kommentarer

Silje Silje

29.aug.2010 kl.21:59

Goji'en er FANTASTISK! Favoritten min! Og den med nibs er favoritten bland mulu sjokoladene (selv om jeg egentlig ikke er så fan av dem).

sv: Det blir jo ikke seig ost, det må man ikke forvente. Konsistensen blir omtrent som når den er ustekt, den kan jo også brukes som dip til feks gulrøtter... Hmm det var vanskelig å beskrive hvordan den ble oppå pizzaen. Det var uansett veldig godt! Jeg finner ikke ord for å beskrive det, hehe.

Luna Anette

29.aug.2010 kl.22:54

Å nå fikk jeg lyst til å bestille derifra :)

Skriv en ny kommentar

Kommentarer som "stem på meg" eller "fin blogg, se min?" blir ikke godkjent! :o)
hits